Omdat we als Depressie Alliantie op dit moment materiaal aan het ontwikkelen en vertalen zijn, bieden we Engelstalig materiaal aan van de DBSA (Depression and Bipolair Support Alliance). DBSA biedt een verscheidenheid aan gratis educatief materiaal dat u hier kunt downloaden.
 
Hier.... kunt u de folders over depressie en medicijnen tegen depressies van de Nederlandse Vereniging van Psychiatrie (NVvP) downloaden. De folders over depressie en medicatie zijn ook beschikbaar in Turkse en Arabische vertaling.
Omdat we als Depressie Alliantie op dit moment materiaal aan het ontwikkelen en vertalen zijn, bieden we Engelstalig materiaal aan van de Consortium for Organizational Mental Healthcare (COMH). COMH biedt een verscheidenheid aan gratis educatief materiaal dat u hier kunt downloaden.

Omdat we als Depressie Alliantie op dit moment materiaal aan het ontwikkelen en vertalen zijn, bieden we Engelstalig materiaal aan van de DA (Depression Alliance). DA biedt een verscheidenheid aan gratis educatief materiaal dat u hier kunt downloaden.

Wijzer over psychische problemen Psychowijzer is hét startpunt voor heldere en betrouwbare informatie over verschillende psychische problemen. U leest wat problemen kunnen zijn, hoe vaak ze voorkomen en wat eraan te doen is. U kunt brochures hier downloaden.

 
Deze brochures zijn gemaakt in de "Studeren met steun" reeks. Het Studeren met steun project is een onderdeel van het Impuls 2004 project van het Expertisecentrum Handicap + Studie in Utrecht. U kunt deze brochures gratis downloaden.
 

Brochure voor naasten en betrokkenen